Адвокатско дружество Росен Диев & Мая Тонкова
bg bg bg
lawyers burgas
Недвижими имоти
Адвокатското дружество предлага посредничество и съдействие при сделки с недвижими имоти. На сайта на дружеството ще намерите предложения за продажба – вторичен пазар, собственост на клиенти на дружеството.
Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас
Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас
Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас
Цена: EUR 15000

Продава къща в с. Изворище, обл. Бургас. Двуетажна къща в м. Каптажа, село Изворище с площ от 85 кв.м., 2 спални, хол, кухня, баня с тоалетна, обзаведена,  двор 1200 кв.м., 25 овощни дръвчета, лозе, сонда, хидрофорна помпа, на 200м от автобусна спирка. На първи етаж са разположени 1 спалня, хол, кухня, баня с тоалетна. На втори етаж спалня.

Вилната зона Изворище, наричана още Каптажа заради вододайната зона, се намира в подножието на Стара планина, с почти непрестанен лек вятър от склоновете на планината, кристално чист въздух, на 20 км от морето. Близостта с гр. Бургас (22 км от центъра на града) и редовният автобусен транспорт са направили това кътче любимо място на много бургазлии. Наличието на горите около Каптажа, паркът на Бургаски минерални бани и видимостта на Бургаския залив правят това място перфектно за релакс през уикендите.